TEST I DN

Hej läsare! Kul att se att ni var så många här inne igår! Vi har ett tips till er, gör Dagens Nyheters test!
Det är bara att svara på 32 enkla frågor om din livstil och så får du svar på hur många ton växthusgas just du släpper ut per år. Ditt resultat jämförs sedan med medelsvenskens, världsmedborgarens och den hållbara nivån.
Om du känner att du fick allt för mycket kan du alltid jämföra dig med medelamerikanen som släpper ut 22 ton per år. Jag och Matilda känner oss nöjda med våra resultat på 3 ton.

Gå bara in på www.dn.se/klimat och tryck på "Hur klimatvänlig är du?" till höger på sidan. Skriva gärna i kommentatorfältet hur mycket du fick!

ANDREAS GRAHN

Det här är mannen som ska bedöma det hela. Han heter Andreas Grahn. (Gissa om det finns många ordvitsar om han efternamn?! God JulGrahn o.s.v...) 
    
    

image4

VÄLKOMMEN

Hej!
Vi heter Matilda Leffler och Sofie Pettersson. Vi går på det samhällsvetenskapliga programmet med inriktning IT på Duveholmsgymnasiet i Katrineholm. Nu jobbar vi på ett arbete i Geografi A som heter Klimatets förändringar. Vi har valt att göra vårt arbete som en hemsida som ska bestå av begrepp, frågeställningar, tester, tips och fakta.

 

RSS 2.0